Verkkomainonta

Digitaalista sanomalehtimediaa seurataan nyt aktiivisemmin ja tarkemmin kuin koskaan. Nettisivuston kävijämäärät ja lukuajat ovat jopa tuplaantuneet korona-aikana, kun tarve luotettavalle, ajantasaiselle ja taustoitetulle tiedolle on suuri.

Salon Seudun Sanomat tarjoaa verkkosivuillaan tuoreet sähkeet ja nostaa esille ajankohtaiset puheenaiheet. Sss.fi palvelee myös mainostajaa tarjoamalla monipuolisia mainosbanneripaikkoja sivuillaan.
Tutustu digituotteisiimme tästä.

Tutkimuksen mukaan suomalaiset arvostavat sanomalehtien verkkopalveluita selvästi enemmän kuin internetiä ylipäätään. Verkon sisällä sanomalehdet nousevat esille uskottavuudessa, luotettavuudessa, laadukkuudessa, turvallisuudessa ja vastuullisuudessa – eli  juuri niissä samoissa ominaisuuksissa, joissa sanomalehdet ovat perinteisestikin olleet erittäin vahvoja.

Mainontaa sekä printissä että digissä huomanneet perehtyvät mainokseen huomattavasti paremmin kuin vain yhdessä kanavassa huomanneet.

Onko verkkosivuillasi jopa 50 000 kävijää viikossa? Jos ei, niin Salkkarilla on. Kokeile mainospaikkaa www.sss.fi -sivustolla ja lisää samalla oman kotisivusi kävijämäärää sekä tuotteesi tai palvelusi tunnettuutta laajemmalla markkina-alueella. Verkkomainontaan voit ideoida melkein mitä tahansa. Hintakaan ei ole este, sillä mainospaikan saat viikon ajaksi jo alle parilla sadalla.  Käy Salon Seudun Sanomien verkkosivulla www.sss.fi ja valitse mainospaikkasi. Suunnitellaan sähköinen kampanja yhdessä.

Klikkaa tästä ja katso digitaaliset mainospaikat mediakortista.

Teemme mielellämme tarjouksen verkon mainoskampanjasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Me palvelemme:

Virve Ruissalo (02) 7702 218

Mika Salko (02) 7702 216

Pia Peltola (02) 7702 215

Minna Ihanmäki (02) 7702 212