TAKSIPALVELUT Salon Seudun Sanomissa ma 16.7.

Uusi taksilaki astuu voimaan sunnuntaina 1.7.2018

Miten, mistä ja mihin hintaan tavallinen kadun tallaaja löytää jatkossa luotettavan taksikyydin? Riittääkö taksikopeilla ja tolpilla jatkossa riittävästi päivystäviä taksiautoja? Katoavatko keltaiset valopilkut kokonaan taksiautojen katoilta? Nämä ja monta muuta kysymystä mietityttävät taksipalveluja käyttäviä asiakkaita.

Enimmäishintoja ei enää säännellä, taksimittarit eivät enää ole pakollisia ja alalla lisääntyvä kilpailu saattaa laskea hintoja, nyt kun hinnoittelussa on enemmän valinnanvaraa. Kuluttajalle taksiautoilijan on ilmoitettava hinta ennen matkan alkua. Myös jos taksiautoilijalla on verkkosivut, on hintatietojen oltava siellä näkyvillä.

Mihin tahoon kääntyä saadakseen luotettavan kyydin kohtuuhintaan? Miten taksiautoilija saa jatkossa riittävästi kyytejä? Hyvä palvelu itsessään on myyntivaltti taksikuskille, mutta toisaalta niin on halpa hinta toiselle.

Taksiasiakkaan tekemällä valinnalla on merkitystä jokaiselle alalle toimivalle taholle ja yksittäiselle taksiautoilijalle.

Pidä huoli, että sinut huomataan ja yhteystietosi löydetään. Ilmoitus Salkkarissa tavoittaa joka päivä 42 000 lukijaa, viikkotavoittavuus painetulla sanomalehdellä ja digitaalisella sisällöllä on huimat 67 000.

Teemme taksiautoilijoille tarkoitettuun ilmoituskokonaisuuteen lisäksi QR-koodin, jonka avulla asiakas voi helposti ladata taksimainosten tarjoamat yhteystiedot talteen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 11.7. klo 16 mennessä ja käytä hyväksesi tarjottu ilmoitusetu myös hinnoissa!
Mediakonsulttimme Salon Seudun Sanomissa ovat apunasi mainoksen varauksesta julkaisuun asti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Minna Ihanmäki 02 770 2212
Virve Ruissalo 02 770 2218
Heli Valanne 02 770 2216

etunimi.sukunimi@sss.fi