Ilmoitusmyynti

KylMäkiLukisinSalkkaria

Vuonna 2019 jo 100 vuotta täyttänyt paikallinen sanomalehti Salon Seudun Sanomat on yhä ylivoimaisesti seuratuin media, kun halutaan pysyä ajan tasalla, seurata uutisia tai kun halutaan tietoa ostopaikan valintaan. Lehden asema markkina-alueellaan on vahva.

Me Salon Seudun Sanomien mediamyynnissä haluamme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään. Käytettävissäsi on ammattitaitoinen henkilökunta, joka opastaa mielellään kaikissa ilmoitusasioissa. Perinteisen lehden lisäksi käytettävissäsi ovat myös mainospaikat www.sss.fi verkkosivullamme, digilehdessä tai lehden mobiiliversiossa Ota rohkeasti yhteyttä!

Tästä yhteystietoihimme

ViisasOstaaSalosta

Meille mediamyynnissä on sydämen asia, että sinulla, Yrittäjä, menee hyvin. Siksi haluamme kampanjoida näkyvästi vaikuttaen kuluttajien ostokäyttäytymiseen.

Kaupungista löytyy isoja tavarataloja, viihtyisiä kauppakeskuksia ja kymmeniä erikoisliikkeitä, joissa palvelu pelaa ja myytävät tuotteet tunnetaan. Erityisesti tänä vuonna on tärkeää, että ostokset tehdään oman paikkakunnan liikkeistä. Tarvitsemme kaikki mukaan talkoisiin, pidetään yhdessä huolta, että Salo on jatkossakin erinomainen kauppapaikka. Yhä useamman on tehtävä ostopäätös, josta on hyötyä koko Salon seudulle.