KylMäkiLukisinSalkkaria

 

Salon Seudun Sanomat on ylivoimaisesti seuratuin media, kun halutaan pysyä ajan tasalla, seurata uutisia tai kun halutaan tietoa ostopaikan valintaan. Lehden asema markkina-alueellaan on vahva. Kokonaistavoittavuus on 67 000 (Lähde: KMT 2017, julk 1.3.18) ja verkkosivustomme www.sss.fi kävijämäärä on reippaassa kasvussa.

Me Salon Seudun Sanomien mediamyynnissä haluamme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään. Käytettävissäsi on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, joka opastaa mielellään kaikissa ilmoitusasioissa. Perinteisen lehden lisäksi käytettävissäsi ovat myös mainospaikat www.sss.fi verkkosivullamme, digilehdessä tai lehden mobiiliversiossa m.sss.fi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tästä yhteystietoihimme

ViisasOstaaSalosta
Tule mukaan Viisas Ostaa Salosta -kampanjaan!

Meille mediamyynnissä on sydämen asia, että sinulla, Yrittäjä, menee hyvin. Vuoden alusta alkaen kampanjoimme näkyvästi vaikuttaen kuluttajien ostokäyttäytymiseen.

Kaupungista löytyy isoja tavarataloja, viihtyisiä kauppakeskuksia ja kymmeniä erikoisliikkeitä, joissa palvelu pelaa ja myytävät tuotteet tunnetaan. Erityisesti tänä vuonna on tärkeää, että ostokset tehdään oman paikkakunnan liikkeistä. Tarvitsemme kaikki mukaan talkoisiin, pidetään yhdessä huolta, että Salo on jatkossakin erinomainen kauppapaikka. Salon Seudun Sanomien sivuilta löytyy päivittäin kauppiaiden ja palveluntuottajien kovia tarjouksia. Yhä useamman on tehtävä ostopäätös, josta on hyötyä koko Salon seudulle.

Ota yhteyttä mediamyyntiimme. Saat kampanjan näkyväksi hyödyntämällä siihen tuotettua myymälämateriaalia. Lisäksi Salon Seudun Sanomat on vahvasti kampanjan takana tuoden säännöllisesti Viisas ostaa Salosta teemaa esille lehden sivuilla.

 

” Sanomalehti kutsutaan kotiin joka aamu ja siinä ilmoitus on laadukkaassa ympäristössä. Sanomalehdessä mainoskin on uutinen.”

” Lehden mainostaja saa vastinetta rahoilleen ainoastaan silloin, kun lehteä luetaan.”