sss.fi sivuston kampanja vauhdittaa lahjakorttimyyntiäsi

Tehoa lahjakorttimyyntiin!

Salkkarin verkkosivusto sss.fi tarjoaa edullisen mahdollisuuden lisätä lahjakorttimyyntiäsi joulun alla.
Lahjakortit joululahjaksi banneri (yllä) sss.fi sivustolla johdattaa yhdellä klikkauksella yrityskohtaisiin lahjakorttimainoksiin.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Yrityskohtainen lahjakorttimainos,
alla olevissa kehysvaihtoehdoissa, on logo + halutessa fiiliskuva, mutta ei esim. hintoja tai tuotetarjouksia sisältävä printti-ilmoituksen tapainen mainos.

Yrityksesi lahjakorttikuvaa klikatessa (linkki!) päätyy sivustosi lahjakorttikauppaan tai sivulle, jossa annetaan vinkki lahjakortista tai sen noutamisesta liikkeestäsi.

Kampanja alkaa sss.fi verkkosivustolla 30.11. ja päättyy 23.12.2021

25 päivän näkyvyys, vain 188 € (+alv.24%)

15 päivän näkyvyys, vain 146 € (+alv.24%)

Julkaisemme verkkokampanjan ostaneet lahjakorttimainokset myös Salon Seudun Sanomissa keskiviikkona 8.12. yhteisen otsikon alla. Näkyvyys printissä sisältyy hintaan.

www.sss.fi
on Salon Seudun Sanomien uutissivusto verkossa. Sivustoa katsellaan jopa 600 000 kertaa kuukaudessa. Sivuston tyypillinen kävijä on työi­käi­nen, os­to­voi­mai­nen ja var­si­nais­suo­ma­lai­nen. Sanomalehden verkkosivustolla mainoksesi on uskottavassa ja luotettavassa ympäristössä. Houkuttele ja mainosta rohkeasti, tavoitat suuren määrän sivustolla kävijöitä!

Älä myöhästy aloitusajankohdasta (30.11.), vaan varaa lahjakorttikampanjasi verkkoon nopeasti ja hyödynnä koko kampanjajakso.

Tästä klikkaamalla löydät yhteystietomme, soita heti!
terveisin, Virve, Minna, Pia ja Mika