Paikallinen ja  luotettava mediakumppanisi ensi vuoden kuntavaaleissa on

Salon Seudun Sanomat

Kevään 2021 kuntavaalien ehdokashaku on jo käynnissä! Kotikunnan tulevaisuudesta kiinnostuneiden paikallisten lukijoiden joukosta löytyy myös kuntavaaliehdokkuudesta kiinnostuneita.

Kun kiikarissa on tavoittaa potentiaaliset ehdokkaat tai tulevat äänestäjät, Salon Seudun Sanomat on tarkoitukseen kattavin media. Käytössäsi on niin paperinen lehti kuin sen digiversiotkin sekä paikallisesti erittäin suosittu sss.fi verkkosivusto.

Vaalikampanjan menestyksekäs toteuttaminen vaatii paitsi tahtoa myös ammattitaitoa. Ota yhteyttä mediamyyntiimme. Tehdään huolella tehokas ja toimiva kampanja, johon voit olla tyytyväinen.

 

Pia Peltola,  (02) 7702 215

Minna Ihanmäki,  (02) 7702 212

Pirkko Pelander,  (02) 7702 225

Virve Ruissalo,  (02) 7702 218

2.2. Uutismedian liitto  Suomalaiset hakevat kuntavaalien äänestyspäätöksiin tukea eniten sanomalehdistä ja kaupunkilehdistä, joista he muutenkin kertovat seuraavansa säännöllisesti asuinkuntansa asioita. Painetuista tai digitaalisista sanomalehdistä asuinkuntansa uutisointia seuraa 70 prosenttia ja kaupunkilehdistä 59 prosenttia suomalaisista. Kolmanneksi sijoittuu televisio (48 %) ja neljänneksi sosiaalinen media (41 %).

Mitä varmemmin ilmaisee aikovansa äänestää kuntavaaleissa, sitä suuremmaksi sanomalehtien ja kaupunkilehtien merkitys kasvaa äänestyspäätöksen tukena. Lue lisää..

 

Salon Seudun Sanomien lukijamäärä on kasvanut.

Painetun sanomalehden ja digitaalisen näköislehden nettolukijamäärä on nyt 44.000.
KMT 2020 tiedot lehtien lukijamääristä 13.10.2020

 

Sanomalehtien ylivoimaisuus luotettavimpana mediana on kasvanut

15.9.2020 IRO Research Oy, tilaaja Sanomalehtien liitto

Nuorista aikuisista 88 prosenttia pitää painettuja tai digitaalisia sanomalehtiä luotettavina. Tulos on kahdeksan prosenttiyksikköä korkeampi kuin vuotta aiemmin ilmenee IRO Researchin elo-syyskuussa 2020  tekemästä Tuhat suomalaista -tutkimuksesta.

Sanomalehtien sisällössä on paljon sellaista, mitä ei koeta saatavan muualta. Esimerkiksi yhä useampi nuori aikuinen arvioi sanomalehtien yhteiskunnallisen ja paikallisen merkityksen suuremmaksi kuin vuosi sitten.

Sanomalehtien erittäin vahva asema luotettavuudessa on merkityksellinen, koska luotettavuus on suomalaisten mielestä uutis- ja ajankohtaismedian tärkein ominaisuus. Lue lisää …

 

Salon Seudun Sanomat on sinun lehtesi, Salossa salolaisille tehty.