Salon Seudun Sanomien historian suurin lehtiuudistus näkee päivänvalon maalis-huhtikuun vaihteessa.

Salon Seudun Sanomien historian suurin lehtiuudistus näkee päivänvalon maalis-huhtikuun vaihteessa, kertoo myyntijohtaja Asko Kainulainen.
Lehden sivukoko vaihtuu tabloidiksi.

Ratkaisun lähtökohtana on ollut paikallisten tärkeiden uutisten parempi erottuvuus. Tärkeää on myös, että mainokset saavuttavat parhaan mahdollisen huomioarvon. Näistä lähtökohdista päädyimme valitsemaan viisipalstaisen toteutuksen. Se tekee lehdestä ilmavamman ja kasvattaa myös mainosten kokoa: leveydet kasvavat noin seitsemän prosenttia.

Mainospaikat olemme suunnitelleet niin, että uutiset ja mainokset muodostavat yhdessä lukijaa kiinnostavan kokonaisuuden. Ilmoitukset ovat tärkeää sisältöä myös lukijan näkökulmasta. Mainokset ovat yksi tärkeimmistä lehden tilausperusteista.

Salon Seudun Sanomat tavoittaa salonseutulaiset tehokkaasti sekä paperilla että verkossa. SSS.fi on Salon seudun suosituin paikallinen sivusto, jota katsellaan jopa 150 000 kertaa viikossa.

Asko Kainulainen
Myyntijohtaja
Salon Seudun Sanomat

Paku2