SANOMALEHTIEN LIITTO 8.5.2014
Älypuhelinten ja tablettien yleistyminen näkyy selvästi sanomalehtien digitaalisten sisältöjen kulutuksessa. Valtaosa uusien mobiililaitteiden omistajista lukee niistä sanomalehtiä.

Tuoreen tutkimuksen mukaan 50 prosenttia suomalaisista lukee sanomalehteä vähintään viikkotasolla älypuhelimella ja 26 prosenttia tabletilla. Keväällä 2013 vastaavat osuudet olivat 41 prosenttia ja 19 prosenttia. Puolet suomalaisista kertoo lisänneensä matkapuhelimella luettujen sanomalehtijuttujen määrää kuluneen vuoden aikana. Eniten mobiililukemisesta ovat innostuneet naiset ja nuoret.

Tulokset ilmenevät Suomalaisten sanomalehtisuhde 2014 -tutkimuksesta, jonka IRO Research Oy on tehnyt Sanomalehtien Liiton toimeksiannosta. Tutkimukseen haastateltiin tuhatta 15–74-vuotiasta suomalaista huhtikuussa 2014.

Salkkarinkin voit lukea paperisena tai diginä.

Plus-tilaus on yhdistelmätuote, joka sisältää paperilehden sekä digilehden.
Digilehti on tietokoneella, tabletilla sekä älypuhelimilla luettava lehden digitaalinen versio. Se sisältää kaiken sen, mitä paperilehtikin, uutisten lisäksi myös kauppiaiden kovat tarjoukset! Käytettävissäsi on myös kattava arkisto jo ilmestyneitä numeroita.

www.tilaajapalvelija.fi