Toukokuu tarjoaa ilmoittajalle monia mahdollisuuksia

On vihdoin kevät! Aurinko piristää mieltä ja kevään sesonkituotteet käyvät kaupaksi.

Salon tori on toukokuusta alkaen avoinna joka arkipäivä. Siellä käyvät ahkerasti myös seudulle saapuvat mökkiläiset. Tämä tarkoittaa kauppiaille tavoittelemisen arvoista kohderyhmää ja ehdottomasti uusia asiakkaita. Salon Seudun Sanomat on jo usean vuoden ajan tehnyt keväällä lisäjakeluja, jotka kohdennetaan kesäasukkaiden kotiosoitteisiin ja seudun mökkiläisille.

Toukokuussa Salon Seudun Sanomat tarjoaa useita teemoja, joilla tavoitat kohderyhmäsi vieläkin tarkemmin. Torstaina 8.5. päälehti julkaisee Piha ja rakentaminen –teeman, josta lukijamme löytävät varmasti myös vinkkejä pihalle ja puutarhaan. Tiistaina 13.5. tarjoamme pärinäkuumeisille Moottori Plus –teeman. Tässä teemassa kohtaat kaikki, joita moottoreiden murina yhdistää. Puolessa välissä toukokuuta suuntaamme katseet rannikkoseudulle ja torstaina 15.5. julkaisemmekin Seutukunnan Saaristo –teemasivut. Samana päivänä lehti on myös reilun kokoisessa lisäjakelussa. Näissä teemoissa kannattaa olla mukana!

Kuukauden lopussa 27.5. tarjoamme lukijoillemme kesän ohittamattoman tietopaketin, Suvilehden. Suvilehti
Lehti sisältää kesän tapahtumat, teatterit ja menopaikat sekä runsain mitoin seutukuntaan liittyvää kesäluettavaa. Lehteä säilytetään koko kesän ajan ja se on myös vapaasti luettavissa verkkosivuillamme www.sss.fi. Suvilehdessä saat ilmoittajana erinomaisen mediaympäristön sekä kaupanpäälle lisäjakelun kesäasukkaiden kotiosoitteisiin. Päivän lehtipaketilla on lukijoita huikeat määrät!

Kiireen keskellä, nauti keväästä ja rentoudu lukemalla paikallisia uutisia paikkakunnan parhaasta sanomalehdestä. Salkkaria lukemalla tiedät mistä puhutaan ja saat parhaat vinkit ostopaikoista!