Verkkomainonta

Salon Seudun Sanomat tarjoaa verkkosivuillaan tuoreet sähkeet ja nostaa esille ajankohtaiset puheenaiheet. Sss.fi palvelee myös mainostajaa tarjoamalla monipuolisia mainosbanneripaikkoja sivuillaan. Tutkimuksen mukaan suomalaiset arvostavat sanomalehtien verkkopalveluita selvästi enemmän kuin internetiä ylipäätään. Verkon sisällä sanomalehdet nousevat esille uskottavuudessa, luotettavuudessa, laadukkuudessa, turvallisuudessa ja vastuullisuudessa – eli  juuri niissä samoissa ominaisuuksissa, joissa sanomalehdet ovat perinteisestikin olleet erittäin vahvoja.

 

Monikanavaisuus tuo lisää kontakteja: Salon Seudun Sanomat tavoittaa painettuna ja diginä yhteensä 67 000 lukijaa
(Kokonaistavoittavuus (netto) lehti + digiversiot (www-sivusto, msivustot, näköislehti, matkapuhelin- tai tablettisovellus) yhdessä tavoittamat henkilöt eli yhtä lehden numeroa lukeneiden ja/tai viikon aikana vähintään jotain sen digitaalisista versioista käyttäneiden yhteismäärä (netto). (KMT 2017 julk. 1.3.18)

Mainontaa sekä printissä että digissä huomanneet perehtyvät mainokseen huomattavasti paremmin
kuin vain yhdessä kanavassa huomanneet.

Mainoksen sisältö ymmärretään paremmin kun se on nähty useammassa kanavassa. Useamman kerran
nähtyä mainontaa pidetään itselle suunnattuna ja  mielenkiintoisena.

 

Onko verkkosivuillasi jopa 50 000 kävijää viikossa? Jos ei, niin Salkkarilla on. Kokeile mainospaikkaa www.sss.fi -sivustolla ja lisää samalla oman kotisivusi kävijämäärää sekä tuotteesi tai palvelusi tunnettuutta laajemmalla markkina-alueella. Verkkomainontaan voit ideoida melkein mitä tahansa. Hintakaan ei ole este, sillä mainospaikan saat viikon ajaksi jo alle parilla sadalla.  Käy Salon Seudun Sanomien verkkosivulla www.sss.fi ja valitse mainospaikkasi. Suunnitellaan sähköinen kampanja yhdessä.

Klikkaa tästä ja katso digitaaliset mainospaikat mediakortista.

Teemme mielellämme tarjouksen verkon mainoskampanjasta, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Me palvelemme:

Virve Ruissalo, myyntipäällikkö, (02) 7702 218

Pirkko Pelander, tuotepäällikkö, (02) 7702 225

Pia Peltola, mediakonsultti, (02) 7702 215

Minna Ihanmäki, mediakonsultti, (02) 7702 212