Verkkomainonta

Salon Seudun Sanomat tarjoaa verkkosivuillaan tuoreet sähkeet ja nostaa esille ajankohtaiset puheenaiheet. Sss.fi palvelee myös mainostajaa tarjoamalla useita mainosbanneripaikkoja sivuillaan. Tutkimuksen mukaan suomalaiset arvostavat sanomalehtien verkkopalveluita selvästi enemmän kuin internetiä ylipäätään. Verkon sisällä sanomalehdet nousevat esille uskottavuudessa, luotettavuudessa, laadukkuudessa, turvallisuudessa ja vastuullisuudessa – eli  juuri niissä samoissa ominaisuuksissa, joissa sanomalehdet ovat perinteisestikin olleet erittäin vahvoja.

Onko verkkosivuillasi yli 60 000 kävijää viikossa? Jos ei, niin Salkkarilla on. Kokeile mainospaikkaa www.sss.fi -sivustolla ja lisää samalla oman kotisivusi kävijämäärää sekä tuotteesi tai palvelusi tunnettuutta laajemmalla markkina-alueella. Verkkomainontaan voit ideoida melkein mitä tahansa. Hintakaan ei ole este, sillä mainospaikan saat viikon ajaksi jo alle parilla sadalla.  Käy Salon Seudun Sanomien verkkosivulla www.sss.fi ja valitse mainospaikkasi. Suunnitellaan sähköinen kampanja yhdessä.

SSS_verkkomedia_2016

Viiden päivän medianäkyvyys varastaa huomion! Valmiiksi paketoituna on printti, verkkobanneri ja näköislehden kokosivu. (kuva alla)

SSS_verkkomedia_2016_paketti

Kun haluat näkyä vieläkin kattavammin, poimi mukaan tilattavien paikallislehtien verkkosivut, vaikka kaikki kahdeksan sivustoa tai tarpeesi mukaan. Sivuja katsellaan jopa 200 000 kertaa yhden viikon aikana.
Teemme mielellämme tarjouksen verkon banneripaketista, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Me palvelemme:

Virve Ruissalo, myyntipäällikkö, (02) 7702 218

Pirkko Pelander, tuotepäällikkö, (02) 7702 225

Pia Peltola, mediakonsultti, (02) 7702 215

Heli Valanne, mediakonsultti, (02) 7702 216

Minna Ihanmäki, mediakonsultti, (02) 7702 212